jeśli tylko
13 grudnia 2017 o 21:36

Witaj Miladoro, dawno nie widziana..

zgłoś

Miladora
14 grudnia 2017 o 00:00

Witaj, Jeślinko. :) Nie skusiłabyś się na bajkę w dobrym celu? Wśród naszych autorów jest już Apis Taur, na przykład. A wiem, że na Trumlu jest wiele osób, które potrafią pisać. :) Buziaki :)

zgłoś

jeśli tylko
14 grudnia 2017 o 00:01

Nigdy nie pisałam bajek. Trzeba skonstruować odpowiednią fabułę. Ale jeśli coś mi wyjdzie - to zajrzę tam:)

zgłoś

Miladora
14 grudnia 2017 o 11:00

Spróbować zawsze można, prawda? :)

zgłoś

bosonoga - Gabriela Bartnicka
14 grudnia 2017 o 07:55

Witaj Miła Dorko :) Mam piosenki dla dzieci, ale wymagają małej przeróbki (inny zapis). W wolnej chwili postaram się tym zająć. Serdeczności :)

zgłoś

Miladora
14 grudnia 2017 o 11:05

Witaj, Boseńko. :) Jak najbardziej piosenki dla dzieci są mile widziane. A poza tym pomagamy autorom w dopracowaniu tekstów, jeżeli zachodzi taka potrzeba - wszystkie przechodzą redakcję i korektę, żeby na stronie prezentować się jak najlepiej. Buziaki-serdeczniaki. :)

zgłoś

Wieśniak M
14 grudnia 2017 o 08:38

Jak facet taki jak ja- co klnie jak szewc i jeszcze pali fajki/ miałby napisać milusińskim do podusi ugrzecznione bajki?/ Pozdrawiam Milusiu :)

zgłoś

Miladora
14 grudnia 2017 o 11:06

Ja też palę i klnę, Wu, a jakoś nie przeszkadza mi to w pisaniu bajek. :) A jak Twoja Różyczka? To już chyba duża dziewczynka, prawda? Serdeczności. :)

zgłoś

Wieśniak M
14 grudnia 2017 o 20:15

Tak, już duża dziewucha Milu- dzięki i serdeczności

zgłoś

Kontakt z redakcją

Zgłoś nadużycie

Opcja dostępna tylko dla użytkowników zalogowanych. Zarejestruj się