Witaj, Jeślinko. :) Nie skusiłabyś się na bajkę w dobrym celu? Wśród naszych autorów jest już Apis Taur, na przykład. A wiem, że na Trumlu jest wiele osób, które potrafią pisać. :)
Buziaki :)
Witaj, Boseńko. :) Jak najbardziej piosenki dla dzieci są mile widziane. A poza tym pomagamy autorom w dopracowaniu tekstów, jeżeli zachodzi taka potrzeba - wszystkie przechodzą redakcję i korektę, żeby na stronie prezentować się jak najlepiej. Buziaki-serdeczniaki. :)
Ja też palę i klnę, Wu, a jakoś nie przeszkadza mi to w pisaniu bajek. :) A jak Twoja Różyczka? To już chyba duża dziewczynka, prawda? Serdeczności. :)
Witaj Miladoro, dawno nie widziana..
report
Witaj, Jeślinko. :) Nie skusiłabyś się na bajkę w dobrym celu? Wśród naszych autorów jest już Apis Taur, na przykład. A wiem, że na Trumlu jest wiele osób, które potrafią pisać. :) Buziaki :)
report
Nigdy nie pisałam bajek. Trzeba skonstruować odpowiednią fabułę. Ale jeśli coś mi wyjdzie - to zajrzę tam:)
report
Spróbować zawsze można, prawda? :)
report
Witaj Miła Dorko :) Mam piosenki dla dzieci, ale wymagają małej przeróbki (inny zapis). W wolnej chwili postaram się tym zająć. Serdeczności :)
report
Witaj, Boseńko. :) Jak najbardziej piosenki dla dzieci są mile widziane. A poza tym pomagamy autorom w dopracowaniu tekstów, jeżeli zachodzi taka potrzeba - wszystkie przechodzą redakcję i korektę, żeby na stronie prezentować się jak najlepiej. Buziaki-serdeczniaki. :)
report
Jak facet taki jak ja- co klnie jak szewc i jeszcze pali fajki/ miałby napisać milusińskim do podusi ugrzecznione bajki?/ Pozdrawiam Milusiu :)
report
Ja też palę i klnę, Wu, a jakoś nie przeszkadza mi to w pisaniu bajek. :) A jak Twoja Różyczka? To już chyba duża dziewczynka, prawda? Serdeczności. :)
report
Tak, już duża dziewucha Milu- dzięki i serdeczności
report