6 lutego 2025

Sennie :)

Czy tu wszyscy ciągle śpią, czy śnią?

Bezka,  

Tak więc lubię minimalizm, ale czasami warto wydobyć z siebie dźwięk, by usłyszeć własny głos .A napisać kilka słów na portalu łączącym wszelki artyzm, to chyba niezbyt wiele, no chyba, że wszyscy nie są piśmienni...

zgłoś |

Bezka,  

Przesłanie: Póki możesz pisz, czy to nie słowa nas łączą? Milczenie jest super, najbardziej po śmierci. Żyjcie! Komentujcie i dbajcie o własne zdanie! Nie chcę czuć się martwa za życia! Ludzie, obudźcie się!

zgłoś |

wolnyduch,  

Ja nie śpię, tylko nie samym netem człek żyje, od dawna brakuje mi czasu na to by tutaj zbyt dużo bywać na pisanie także, bo co innego mnie, jak mam być szczera... A tak poza tym, jeśli miły sen, to może fajnie tak śnić :))

zgłoś |

Bezka,  

Masz rację, tutaj nawet wirtualnie trudno się spasować :))

zgłoś |

ajw,  

Póki co tylko garstka nie śpi..

zgłoś |

Bezka,  

zauważyłam...

zgłoś |

Belamonte/Senograsta,  

Bezko, sam się zastanawiałem. Ale milo mi że ty nie śpisz i moje zdjęcia lajkujesz, a mam jedno fajne z niedawnego czasu. Ale tu jest możliwość blokowania trolli, ale martwota jest trochę, ale wszystko od nas zależy i tylko od nas. Pozdrawiam

zgłoś |

Bezka,  

no trochę szperam po portalu ;)

zgłoś |

Belamonte/Senograsta,  

na pewno Twoje rozpoznanie ternu posunie sie dalej i realniej niż moje ;-)

zgłoś |

pozostałe tematy: Sennie :),

Regulamin | Polityka prywatności | Kontakt

Copyright © 2010 truml.com, korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.

kontakt z redakcją

Zgłoś nadużycie

W pierwszej kolejności proszę rozważyć możliwość zablokowania konkretnego użytkownika za pomocą ikony ,
szczególnie w przypadku subiektywnej oceny sytuacji. Blokada dotyczyć będzie jedynie komentarzy pod własnymi pracami.
Globalne zgłoszenie uwzględniane będzie jedynie w przypadku oczywistego naruszenia regulaminu lub prawa,
o czym będzie decydowała administracja, bez konieczności informowania o swojej decyzji.

Opcja dostępna tylko dla użytkowników zalogowanych. zarejestruj się

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.    Polityka Prywatności   
ROZUMIEM
1