Znam to - mam nawet czytane przez samego Mistrza:) A "Koń szalony" miodzio.. Jestem szczęściarą:) ( i to ja błagałam na kolanach o przysłanie - hihi) Gdy recytuje jest boski - jest poezją:) Mam nadzieję że mi się nie oberwie ( od Mistrza)- hihi Pozdrawiam - wiesse:) BĄDZ i nie patrz na nieświadomych którzy nie wiedzą co tracą:) BĄDZ dla nas:)
Przejmujące, ośla figo... Bardzo dobre... Ostatnio spotykam dużo znajomych osób, czasem małe dzieci i dowiaduję się, że mają raka, że chemia, ze naświetlania... To takie trudne... ośla figo, gdzie Twoje pozostałe jestestwo trumlowe? Czemu wykasowałaś?
To nie jest mój tekst:) To opowiadanie napisał Adfui, a ja je jedynie zacytowałam po aferze piersiowej, ale cieszę się, że został dostrzeżony:)
Co do drugiej kwestii - nie lubię przeszkadzać, a nie umiem nie hałasować, taki słoń w składzie porcelany:) Dzieki, pozdrawiam
Taki słoń jest bardzo potrzebny. Ten, wbrew pozorom, uważnie stąpa i to z trąbą w górze, a jak trzeba coś zalegającego potłuc, jest na miejscu,jak znalazł.
edytowałam, wyglądało normalnie, teraz jest bigos, sorry:(
report
no tak, i bogowie beczą baranim głosem, ale w końcu mają do tego prawo. ich regulaminowe prawo... dobranoc :)
report
Znam to - mam nawet czytane przez samego Mistrza:) A "Koń szalony" miodzio.. Jestem szczęściarą:) ( i to ja błagałam na kolanach o przysłanie - hihi) Gdy recytuje jest boski - jest poezją:) Mam nadzieję że mi się nie oberwie ( od Mistrza)- hihi Pozdrawiam - wiesse:) BĄDZ i nie patrz na nieświadomych którzy nie wiedzą co tracą:) BĄDZ dla nas:)
report
Przejmujące, ośla figo... Bardzo dobre... Ostatnio spotykam dużo znajomych osób, czasem małe dzieci i dowiaduję się, że mają raka, że chemia, ze naświetlania... To takie trudne... ośla figo, gdzie Twoje pozostałe jestestwo trumlowe? Czemu wykasowałaś?
report
To nie jest mój tekst:) To opowiadanie napisał Adfui, a ja je jedynie zacytowałam po aferze piersiowej, ale cieszę się, że został dostrzeżony:) Co do drugiej kwestii - nie lubię przeszkadzać, a nie umiem nie hałasować, taki słoń w składzie porcelany:) Dzieki, pozdrawiam
report
Taki słoń jest bardzo potrzebny. Ten, wbrew pozorom, uważnie stąpa i to z trąbą w górze, a jak trzeba coś zalegającego potłuc, jest na miejscu,jak znalazł.
report
JAK TEN CZAS GONI :( kiedy to było? wydaje się wieki temu :( a to przecież chwila
report
gdzie jest nasz Wiese ?
report
piękny tekst
report