Co prawda jeszcze go nie widziałem ale musi być fajny skoro w Gabrysi tyle entuzjazmu :))
A trudno było wyśledzić bo do ostatniej chwili nie wiedzieliśmy kiedy to będzie wydane :)) Dłuuugo to trwało :))
wiadomo Gabrysiu ze gratuluje wam obojgu tomiku !!
i to mi sie wlasnie najbardziej podoba ze ludzie tu potrafia wspolpracowac, pwostaja z tego pocztowki, wiersze, tomiki, piosenki....ale wiesz juz ze bardzo chce was u siebie z autografami miec _serdecznosci:)))
dziekuje Gabrysiu:))))))))))))) mam, trzymam blyszczaca okladke druk jest czytelny czego nie zapowiadala fotka Lesia...tylko dedykacji nie umiem w jednym miejscu rozszyfrowac:(
piszę jak kura pazurem, dlatego palę wszystkie brudnopisy, Krysiu:))) a może chciałam coś więcej powiedzieć, Muszelko....uśmiechnij się do mnie, co i ja niniejszym czynię:)*
o to mi wlasnie chodzilo:) probowalam to Izie odczytac przez tel, ale nie bardzo wiedzialam co tam stoi....czy muszka, czy malutka , czy tez moze muszelka:)*cala reszta przemila i poza tym ciekawy charakter pisma
jak zwykle skromny ten nasz Leszek i jaki uczynny - a tak sobie wcześniej myślałem , że macie tyle pocztówek i warto by coś wydać - ja cieszyłem się tutaj a teraz niech cieszą się ci co będą czytać tomik - ha a niedawno jeszcze ktoś nie widział sensu w pocztówkach :)) wiersze czyta się z przyjemnością patrząc na zdjęcie wersy nabierają kolorów - gratuluję i czekam na więcej :)
tomik zawiera 50 tekstów, 50 fotografik - jest co poczytać i obejrzeć. Tytuł: Przenikanie. Autorzy: Gabriela Lilianna Cabaj i Leszek Lisiecki - dziękuję Wam bardzo za powyższe życzliwe słowa - pozdrawiam serdecznie:)*
Dzięki Lauro :)) W zasadzie "dystrybucją" zajmuje się Gabrysia ale myślę, że jeśli technicznie to omówimy - ja w kwietniu będę w W-wie :)) Ale - żeby wszystko było w "jednym ręku" - piszcie do niej :))
Serdeczne gratulacje, Gabrysiu i Leszku. :))) Bardzo, bardzo się cieszę i proponuję wymianę, jeżeli tylko nic nie macie przeciwko temu. Oczywiście z dedykacją Was obojga za moją. ;) Serdeczne buziaki i to podwójne. :)
oj, jak Was dużo tutaj - cieszę się, bardzo, aż nie wiem, co powiedzieć? dziękuję za zainteresowanie wszystkim i każdemu z osobna - wzruszyłam się... fotografie są lekko postarzałe dzięki specyficznej barwie papieru...proszę o adresy na pocztę moją lub Leszka (jak kto woli:))
Gdzie tu, gdzie, auu taboret?! Zapala się świat łoooooooo, ale książek i wszystkie jednakowe. To pewnie mieszkanie kogoś bardzo roztrzepanego? Bardzo zapobiegliwie, bardzo. Się cieszę, że w zalewie tandety, coś błyska. Szczere gratulacje WAM. Ukłony.
dzisiaj pierwszy egzemplarz dostała moja mama - mam mieszane uczucia, kochani - pozdrawiam Was wszystkich, tutaj przybyłych, którzy podajecie przyjazne dłonie - dziękuję
nie podchodzę bardzo emocjonalnie do tego, co piszę, G - raczej chciałam ocalić od zapomnienia kilka tekstów, kilka obrazów naszego czasu - dziękuję za słowa życzliwe*
dla mnie też proszę odłożyć jeden tomik, jeśli to możliwe. tyle że odbiorę go za jakiś czas. niebawem wyjeżdżam na dłużej, termin dopiero się ustala, ale jest bliski, więc nie wiem, czy przesyłka zdążyłaby mnie zastać. dobrego
Wstyd się przyznac, ale dopiero dzisiaj po raz pierwszy trzymałam ten Tomik w rękach( tak dziwnie wyszło - leżał i czekał na mnie).. Jest cudowny - jeszcze raz Gratuluję" blizniakom "-DZIĘKUJĘ -cmok.
mam :) Nike, Ptaki, czy Kwiaty idealne zachwycają, uwielbiam taką retorykę. przezabawny Poemat szaro-zielony. refleksyjne zdjęcia. dziękuję i gratulacje dla "bliźniaków" ;))
cieszę się Waszym szczęściem :) Tak sobie pomyślałam nad tym co napisałaś - chyba los bardzo szczególnie nie chce abym ja cokolwiek zachowywała w pamięci, skoro tak skutecznie co rusz tracę wszystkie dane :)
zapraszam*
report
:)
report
ale niespodzianka :)
report
jeden jest z dedykacją dla Cię, Marzenko:)))
report
:* doczekać się nie mogę :))
report
:)))- no proszę:))- a tak trzymaliście w tajemnicy,:), chyba że coś mnie ominęło:))))
report
pewnie nas nie śledziłeś, Wieś:))))
report
no gdzieżbym śmiał:)))- czaęsto czytam wiersze rzadko komentarze, :))- a waszą współpracę widač na pocztówkach:))))
report
No i tak zostało - wiersze Gabrysi a ja tylko zilustrowałem i zebrałem w jakąś całość :))
report
Co prawda jeszcze go nie widziałem ale musi być fajny skoro w Gabrysi tyle entuzjazmu :)) A trudno było wyśledzić bo do ostatniej chwili nie wiedzieliśmy kiedy to będzie wydane :)) Dłuuugo to trwało :))
report
wszystkiego najlepszego młodej parze na nowej drodze życzę ;))) gratuluję :)))
report
Dziękuję za tą młodą parę - to jest dowód, że można coś razem zrobić nie widząc się "na żywo" :))
report
to muszę to zobaczyć ;))
report
wydrukowane, Leszku, wydrukowane:)))
report
Zgadza się - wydrukowane. Ale w wydawnictwie :))
report
gratuluję, to fantastycznie trzymać swoje dziełko w łapce :)) pozdrwiam serdecznie.
report
moja mama już przekroczyła osiemdziesiątkę, Magdalo, tak trochę więc, dla Niej, by miała jakąś pociechę:)
report
ja już nie zdążyłam :))) również dla Niej - dla babci Marianny. pozdrawiam serdecznie!
report
GRATULACJE!
report
w jednym z tekstów wykorzystałam, Twój cytat, Agnieszko, o papierowych łódkach, ale zaznaczyłam imieniem i nazwiskiem:)
report
wiadomo Gabrysiu ze gratuluje wam obojgu tomiku !! i to mi sie wlasnie najbardziej podoba ze ludzie tu potrafia wspolpracowac, pwostaja z tego pocztowki, wiersze, tomiki, piosenki....ale wiesz juz ze bardzo chce was u siebie z autografami miec _serdecznosci:)))
report
dziekuje Gabrysiu:))))))))))))) mam, trzymam blyszczaca okladke druk jest czytelny czego nie zapowiadala fotka Lesia...tylko dedykacji nie umiem w jednym miejscu rozszyfrowac:(
report
piszę jak kura pazurem, dlatego palę wszystkie brudnopisy, Krysiu:))) a może chciałam coś więcej powiedzieć, Muszelko....uśmiechnij się do mnie, co i ja niniejszym czynię:)*
report
o to mi wlasnie chodzilo:) probowalam to Izie odczytac przez tel, ale nie bardzo wiedzialam co tam stoi....czy muszka, czy malutka , czy tez moze muszelka:)*cala reszta przemila i poza tym ciekawy charakter pisma
report
żałuję, że Bosmanna zapomniałam Tobie dedykować, ale chyba wiesz...;)
report
Znam to uczucie, już trochę mięło czasu ale pamiętam tą radość jakby to było wczoraj:))) Gratulacje:)))
report
jak zwykle skromny ten nasz Leszek i jaki uczynny - a tak sobie wcześniej myślałem , że macie tyle pocztówek i warto by coś wydać - ja cieszyłem się tutaj a teraz niech cieszą się ci co będą czytać tomik - ha a niedawno jeszcze ktoś nie widział sensu w pocztówkach :)) wiersze czyta się z przyjemnością patrząc na zdjęcie wersy nabierają kolorów - gratuluję i czekam na więcej :)
report
Darku - gwoli wyjaśnienia - nie jest to zbiór tzw. pocztówek które są na trumlu tylko trochę inna forma opracowania tomiku i w innej konwencji...
report
no to jestem bardzo ciekawy co tam spłodziliście :)
report
gratulacje :)))
report
cieszę się z Wami; radość uskrzydla, dziękuję i pozdrawiam :)))
report
gratuluję ;)
report
tomik zawiera 50 tekstów, 50 fotografik - jest co poczytać i obejrzeć. Tytuł: Przenikanie. Autorzy: Gabriela Lilianna Cabaj i Leszek Lisiecki - dziękuję Wam bardzo za powyższe życzliwe słowa - pozdrawiam serdecznie:)*
report
no i się wydało... ;)) gratulacje dla wydanych :)) u kogo można zamówić?
report
Dzięki Lauro :)) W zasadzie "dystrybucją" zajmuje się Gabrysia ale myślę, że jeśli technicznie to omówimy - ja w kwietniu będę w W-wie :)) Ale - żeby wszystko było w "jednym ręku" - piszcie do niej :))
report
Gratuluję Gabrysiu i Leszku:)) Brawo!!!
report
Również gratuluję serdecznie :)
report
Serdeczne gratulacje, Gabrysiu i Leszku. :))) Bardzo, bardzo się cieszę i proponuję wymianę, jeżeli tylko nic nie macie przeciwko temu. Oczywiście z dedykacją Was obojga za moją. ;) Serdeczne buziaki i to podwójne. :)
report
Aha - a gdybyście tak zrobili zdjęcie tomiku i opublikowali je w galerii, żebyśmy mogli zobaczyć? :)
report
Jak tylko dotrze do mnie tomik to na pewno tak zrobię jak proponujesz :))) A wymiana - super sprawa - jak to drzewiej bywało :)))
report
oj, jak Was dużo tutaj - cieszę się, bardzo, aż nie wiem, co powiedzieć? dziękuję za zainteresowanie wszystkim i każdemu z osobna - wzruszyłam się... fotografie są lekko postarzałe dzięki specyficznej barwie papieru...proszę o adresy na pocztę moją lub Leszka (jak kto woli:))
report
I ja gratuluję!
report
no Gabrysiu milo mi to przeczytać że akurat Ty i Leszek wydaliście wspólnie moje gratujacje dla obojga
report
Gabrysiu, bardzo się cieszę...! Gratuluję najserdeczniej...!
report
Gdzie tu, gdzie, auu taboret?! Zapala się świat łoooooooo, ale książek i wszystkie jednakowe. To pewnie mieszkanie kogoś bardzo roztrzepanego? Bardzo zapobiegliwie, bardzo. Się cieszę, że w zalewie tandety, coś błyska. Szczere gratulacje WAM. Ukłony.
report
Gratuluję.. jestem z Was dumna blizniaczki - cmok...czułam że coś się z tego wykluje. Oczywiście zamawiam tomik - reszta na @.
report
wlasnie widze go trzecim okiem i czytam Twoje teksty ogladajac zdjecia Leszka, gratulacje:)))))
report
Brawa dla Ciebie i Leszka... ;-)))*
report
dzisiaj pierwszy egzemplarz dostała moja mama - mam mieszane uczucia, kochani - pozdrawiam Was wszystkich, tutaj przybyłych, którzy podajecie przyjazne dłonie - dziękuję
report
o:) fajnie:)
report
report
report
report
Późno, bo późno ale i ja szczerze gratuluję! Pierwszy tomik jest zawsze najmilszy dla autorów :-)
report
nie podchodzę bardzo emocjonalnie do tego, co piszę, G - raczej chciałam ocalić od zapomnienia kilka tekstów, kilka obrazów naszego czasu - dziękuję za słowa życzliwe*
report
No to odłóż, dla mnie jeden tomik. Kiedyś odbiorę jak zawitam do Polski. :)
report
dla mnie też proszę odłożyć jeden tomik, jeśli to możliwe. tyle że odbiorę go za jakiś czas. niebawem wyjeżdżam na dłużej, termin dopiero się ustala, ale jest bliski, więc nie wiem, czy przesyłka zdążyłaby mnie zastać. dobrego
report
ok, isso, With**
report
Wstyd się przyznac, ale dopiero dzisiaj po raz pierwszy trzymałam ten Tomik w rękach( tak dziwnie wyszło - leżał i czekał na mnie).. Jest cudowny - jeszcze raz Gratuluję" blizniakom "-DZIĘKUJĘ -cmok.
report
tomiki tak już mają, Aniu, że cichutko leżą, czekając na otwarcie - pozdrawiam Cię serdecznie i miłego dnia;)*
report
mam :) Nike, Ptaki, czy Kwiaty idealne zachwycają, uwielbiam taką retorykę. przezabawny Poemat szaro-zielony. refleksyjne zdjęcia. dziękuję i gratulacje dla "bliźniaków" ;))
report
to ja dziękuję, lauro bran - czymże jest autor bez odbiorcy...hmm...serdeczności*
report
Gratulacje :)
report
jeżeli teksty, fotografie, filo, pomagają zachować w pamięci czas, to tylko można się cieszyć i dziękować:))
report
cieszę się Waszym szczęściem :) Tak sobie pomyślałam nad tym co napisałaś - chyba los bardzo szczególnie nie chce abym ja cokolwiek zachowywała w pamięci, skoro tak skutecznie co rusz tracę wszystkie dane :)
report
los jest od niechcenia? na pohybel mu:))
report
z takim losem to tylko tak :)
report