Oj znaczy, jak diabli. Jestem dumny, że jakieś Drobne z portaliku maluśkich westchnień, sięga po nominację do jednej z najważniejszych nagród. Boję się marzyć dokąd droga, gdy tak wysoko, ana liczniku raptem dwudziestka z "okładem". Szczerze gratuluję i śmieję, zastanawiając się, czy chociaż raz znalazła się Autorka w tutejszym TOP :D Odpowiedzi nie oczekuję. Satysfakcję mam, że dopingowałem. JJ, przekaż jeśli łaska, kontakt masz jednak lepszy. ;)
I znaczy drobne. Bardzo się cieszę:)
zgłoś
I znaczy mrucz mi :)
zgłoś
:)
zgłoś
silne maleństwo:) znaczy
zgłoś
Oj znaczy, jak diabli. Jestem dumny, że jakieś Drobne z portaliku maluśkich westchnień, sięga po nominację do jednej z najważniejszych nagród. Boję się marzyć dokąd droga, gdy tak wysoko, ana liczniku raptem dwudziestka z "okładem". Szczerze gratuluję i śmieję, zastanawiając się, czy chociaż raz znalazła się Autorka w tutejszym TOP :D Odpowiedzi nie oczekuję. Satysfakcję mam, że dopingowałem. JJ, przekaż jeśli łaska, kontakt masz jednak lepszy. ;)
zgłoś
Dziękuję i przekażę. Lepszy - na pierwszej stronie nominowanego tomiku chochlik wydrukował: Jarkowi Jabrzemskiemu :)
zgłoś
miałem okazję zauważyć. :D chochliki umierają stojąc. ;)
zgłoś
szczerze gratuluję :)
zgłoś
dziękuję Wam. póki co, jest tylko gorzej. pozdrawiam
zgłoś
minie, toż wiesz
zgłoś
gratuluję i trzymam kciuki :))
zgłoś
pekto - gorzej? Teraz już tylko lepiej - to nic, że ze Szwecji;) buź
zgłoś