Oj znaczy, jak diabli. Jestem dumny, że jakieś Drobne z portaliku maluśkich westchnień, sięga po nominację do jednej z najważniejszych nagród. Boję się marzyć dokąd droga, gdy tak wysoko, ana liczniku raptem dwudziestka z "okładem". Szczerze gratuluję i śmieję, zastanawiając się, czy chociaż raz znalazła się Autorka w tutejszym TOP :D Odpowiedzi nie oczekuję. Satysfakcję mam, że dopingowałem. JJ, przekaż jeśli łaska, kontakt masz jednak lepszy. ;)
I znaczy drobne. Bardzo się cieszę:)
report
I znaczy mrucz mi :)
report
:)
report
silne maleństwo:) znaczy
report
Oj znaczy, jak diabli. Jestem dumny, że jakieś Drobne z portaliku maluśkich westchnień, sięga po nominację do jednej z najważniejszych nagród. Boję się marzyć dokąd droga, gdy tak wysoko, ana liczniku raptem dwudziestka z "okładem". Szczerze gratuluję i śmieję, zastanawiając się, czy chociaż raz znalazła się Autorka w tutejszym TOP :D Odpowiedzi nie oczekuję. Satysfakcję mam, że dopingowałem. JJ, przekaż jeśli łaska, kontakt masz jednak lepszy. ;)
report
Dziękuję i przekażę. Lepszy - na pierwszej stronie nominowanego tomiku chochlik wydrukował: Jarkowi Jabrzemskiemu :)
report
miałem okazję zauważyć. :D chochliki umierają stojąc. ;)
report
szczerze gratuluję :)
report
dziękuję Wam. póki co, jest tylko gorzej. pozdrawiam
report
minie, toż wiesz
report
gratuluję i trzymam kciuki :))
report
pekto - gorzej? Teraz już tylko lepiej - to nic, że ze Szwecji;) buź
report