sorry za szczerosc, ale czego wlasciwie oczekujesz? subtelnego sugerowania ewentualnych potkniec, czy motywowania do tworzenia przy pomocy standardu pt. tak trzymaj, nie jest zle;))) prosisz 'o litosc bo nie jestes poetka'.. ale w koncu publikujesz, jakos mi sie to logicznie nie klei;) ja rozumiem ze mozna nie chciec komentow, bo sama korzystam z tej opcji, ale zeby oczekiwac 'poprawnych politycznie' w ramach bezplatnych lekcji poezjowania w dodatku w odezwie na forum.. ;) aaa taki moj spontan po przeczytaniu twojego posta, w kazdym razie powodzenia :)
Powodzenia :)
zgłoś
sorry za szczerosc, ale czego wlasciwie oczekujesz? subtelnego sugerowania ewentualnych potkniec, czy motywowania do tworzenia przy pomocy standardu pt. tak trzymaj, nie jest zle;))) prosisz 'o litosc bo nie jestes poetka'.. ale w koncu publikujesz, jakos mi sie to logicznie nie klei;) ja rozumiem ze mozna nie chciec komentow, bo sama korzystam z tej opcji, ale zeby oczekiwac 'poprawnych politycznie' w ramach bezplatnych lekcji poezjowania w dodatku w odezwie na forum.. ;) aaa taki moj spontan po przeczytaniu twojego posta, w kazdym razie powodzenia :)
zgłoś
Masz rację. Nie po to Truml, żeby ochać i achać:)
zgłoś
hej, hej kaja-maja!;)
zgłoś
zapowiada się źle:)
zgłoś
Myślę że na początku prawie wszyscy mamy podobne lęki..Kto nie miał niech podniesie rękę-hihi. Będzie ok:) Witam;)
zgłoś
takich "lęków" nie miałem - w ogóle nie miałem lęków - podnoszę rękę do góry An;)
zgłoś
Szczęściarz z Ciebie:) Wszyscy tak powinni miec, ale jest inaczej..Dziękuję za łapkę:)Kaja-maja poczuje się pewniej:)
zgłoś
spoko, jeszcze jedna osoba -będzie ciekawiej ? :)
zgłoś
Momenty traumy były i jeszcze będą. Kaju-Maju rozejrzyj się spokojnie dookoła i spróbuj równać krok. Powodzenia. Bez konfrontacji nie ma sukcesu
zgłoś
Zgadzam się, a też jestem nowa. Trzeba się zmierzyć z oceną innych :)
zgłoś
to i ja się przywitam :) przyszłam za namową Małgorzaty Błońskiej :)
zgłoś
Witam
zgłoś
Witaj Kaju:)
zgłoś
:)
zgłoś