wiesz, jaki miałam groch z kapustą jak wkleiłam tekst z Worda. wkółko poprawiałam samowklejające się podziały wersów, które wylatywały ni z gruchy ni z pietruchy. raz poprawione pojawiały się w zastraszającej ilości ponownie. jakiś horror. dobrze, że wpadłam na pomysł z notatnikiem. :P
dobrze wiedzieć:)
zgłoś
ale jak się spytam jak ten notatnik znaleźć, to będzie bardzo głupie pytanie, czy takie w miarę?
zgłoś
Start - Wszystkie programy - Akcesoria - Notatnik. można go wyciągnąć na pasek dolny lub na pulpit i zawsze będzie pod ręką :)
zgłoś
bardzo dziękuję, to zrobię próbę:)
zgłoś
powiedz, jaki będzie efekt
zgłoś
DZIAŁA wow!!! dzięki wielkie :) jestem analfabetką komputerową:)
zgłoś
brawo, ja też się ucieszyłam, jak się udało :))
zgłoś
:))
zgłoś
zapamiętam, dziękuję!!! :)))
zgłoś
Panie sobie jaja robią? Cholera, wypad poradnik zamieścić na forum. Nie sądziłem, że ktoś ma takie kłopoty. Serio.
zgłoś
edit; proszę tu zadawać pytania. zrobimy FAQ i po sprawie.
zgłoś
wiesz, jaki miałam groch z kapustą jak wkleiłam tekst z Worda. wkółko poprawiałam samowklejające się podziały wersów, które wylatywały ni z gruchy ni z pietruchy. raz poprawione pojawiały się w zastraszającej ilości ponownie. jakiś horror. dobrze, że wpadłam na pomysł z notatnikiem. :P
zgłoś
Nie umiem również zmienić koła w samochodzie. Ale ile ten brak umiejętności ma plusów, normalnie prawdziwy ocean plusów:)
zgłoś