Stefanowicz.;
- Dzięki Wielkie za wsparcie! Od razu jest raźniej - bo nie czuję się hipochondrykiem, co to tylko narzeka - z zasady, ale użytkownikiem, które wpier...a nieporadność ustawień portalu;
ahoooj! :)
J.S
Ja też Cię wspieram - przeczytaj odpowiedź Wergiliusza na forum pod zadanym mu przeze mnie pytaniem o formatowanie. Niestety na razie trzeba się bawić w edytorze w ręczne robótki. ;)))
Wcale się nie dziwię, Jacku, że "kurwa mać" Ci się zwerbalizowała ;) bo jest to cholernie wystający krawężnik na tym forum. fikołki - poprawki zniechęcają. a tekstu w takiej formie nie da się, nie tyle zrozumieć, co czytać. pozdrawiam solidarnie: kurwa mać!"
ściskam!
:))
cały referat zlał się w jeden blok i wyodrębnione teksty znikły - kurwa mać! nie rozumiem tego forum...brak edycji nie pozwala na korekty! szajse!
zgłoś
Szajse! Też uważam, że trzeba coś z tym zrobić. Napisz do admina. Może się, trumla ruszy i coś z tym wreszcie zrobi.
zgłoś
Stefanowicz.; - Dzięki Wielkie za wsparcie! Od razu jest raźniej - bo nie czuję się hipochondrykiem, co to tylko narzeka - z zasady, ale użytkownikiem, które wpier...a nieporadność ustawień portalu; ahoooj! :) J.S
zgłoś
Ja też Cię wspieram - przeczytaj odpowiedź Wergiliusza na forum pod zadanym mu przeze mnie pytaniem o formatowanie. Niestety na razie trzeba się bawić w edytorze w ręczne robótki. ;)))
zgłoś
Przy pierwszym tekście bawiłam się 6 razy. ;)
zgłoś
Wcale się nie dziwię, Jacku, że "kurwa mać" Ci się zwerbalizowała ;) bo jest to cholernie wystający krawężnik na tym forum. fikołki - poprawki zniechęcają. a tekstu w takiej formie nie da się, nie tyle zrozumieć, co czytać. pozdrawiam solidarnie: kurwa mać!" ściskam! :))
zgłoś
O! Sz. Administracjo! co za piękna rehabilitacja! Gracjas! :))! J.S
zgłoś
;)
zgłoś