Bogusiu, dziękuję za wspaniały wieczór. Twoje wiersze ożyły w wykonaniu Autorki, w opowieściach, które usłyszeliśmy. Lauro - Tobie dziękuję za zaproszenie, za fantastyczne prowadzenie i organizację spotkania. a Tym, którzy w nim uczestniczyli za klimat i atmosferę. serdeczności dla wszystkich :*
ja też dziękuję, bo okazuje się, że taka skromna łodzianka może podbić serca zatwardziałych warszawiaków :) ale wieści jakobym miała cokolwiek wspólnego z organizacją są tylko plotką puszczona przez podstępnego Rafała... ;(karramba ;))
Magdalo, Lauro - spotkanie, które na zawsze zostanie w pamięci, podejrzewam, że nie tylko w mojej, lepiej po prostu nie mogło być :)))
Panie Darku, nie był Pan na spotkaniu i nie może wykluczyć, że podbiło i jedno i drugie... ;)
anie, nie widzę opcji "edytuj"
zgłoś
Warszawę (i nie tylko) proszę o przeniesienie się tutaj :)
zgłoś
Warszawa się przenosi :))))))) Warszawa nie zawiedzie! buziaki, Bogusiu! :*
zgłoś
kochana jesteś, dziękuję :)))))
zgłoś
:) Tylko włączmy jakąś "przypominajkę"!
zgłoś
hihi, gdzie mam to zrobić ;)
zgłoś
Z przyjemnością przyjdę... pozdrawiam ;-)))
zgłoś
zatem, do zobaczenia :)
zgłoś
Czy ktoś się może wybiera z Grochowa samochodem, albo będzie przejazdem? Mam "połamaną" koleżankę, bez samochodu ani rusz.
zgłoś
Dodam jeszcze, że wieczór urozmaicą muzycznie, fizycznie i duchowo: Dorota Sowa Kuziela /skrzypce/ i Tomasz Drachal /gitara/. :))
zgłoś
kocham Tomka :)) jest cudowny !! będzie super
zgłoś
Lauro, to mocne słowo ;)))
zgłoś
tak, jak nam nakazano kochać bliźniego swego :) do zobaczenia :))
zgłoś
do zobaczenia :)))
zgłoś
Bogusiu, dziękuję za wspaniały wieczór. Twoje wiersze ożyły w wykonaniu Autorki, w opowieściach, które usłyszeliśmy. Lauro - Tobie dziękuję za zaproszenie, za fantastyczne prowadzenie i organizację spotkania. a Tym, którzy w nim uczestniczyli za klimat i atmosferę. serdeczności dla wszystkich :*
zgłoś
ja też dziękuję, bo okazuje się, że taka skromna łodzianka może podbić serca zatwardziałych warszawiaków :) ale wieści jakobym miała cokolwiek wspólnego z organizacją są tylko plotką puszczona przez podstępnego Rafała... ;(karramba ;))
zgłoś
to nie łodzianka podbija serca (i nie tylko warszawiaków) ale jej utwory, które najzwyczajniej trafiają przemawiając głęboko -:))
zgłoś
Magdalo, Lauro - spotkanie, które na zawsze zostanie w pamięci, podejrzewam, że nie tylko w mojej, lepiej po prostu nie mogło być :))) Panie Darku, nie był Pan na spotkaniu i nie może wykluczyć, że podbiło i jedno i drugie... ;)
zgłoś
podklejam relację z wieczoru, Bogusiu. :*
zgłoś
http://truml.com/profile/prose-detail/105582
zgłoś
http://truml.com/profiles/79036/prose/105582
zgłoś
Maguś, zakręcona jak te czarne loki ;)) :*
zgłoś
zakręcenie z mózgu schodzi na włosy ;(( buziak, Lauro! :D dzięki wielkie za zaproszenie. :*
zgłoś