Należę do osób, które były na bardzo udanym spotkaniu w Mikroklimacie. Książka Magdali to też swoisty, jej własny, osobisty mikroklimat rodzinny. Drwalu, to miłe, że wspierasz koleżankę z portalu. Niestety nie udało mi się dotrzeć do tej recenzji. Może tylko ja mam ten problem?
Może to powinienem zrobić inaczej ( przepraszam
brak doświadczenia) link prowadzi do pocztówki na moim profilu - tam skan recenzji (skalę można powiększyć wklejając na chwile w swój komputer to JPG.)
Nie wydaje mi się, by było co reklamować. Z powodzeniem jestem wstanie napisać coś przeciwnego, niż... ups, miałem milczeć. Tak, przeczytałem ową książeczkę, inaczej nie śmiałbym zabierać cennego miejsca.
dziękuję w swoim imieniu i w imieniu Autora recenzji :))) serdeczności!
report
Należę do osób, które były na bardzo udanym spotkaniu w Mikroklimacie. Książka Magdali to też swoisty, jej własny, osobisty mikroklimat rodzinny. Drwalu, to miłe, że wspierasz koleżankę z portalu. Niestety nie udało mi się dotrzeć do tej recenzji. Może tylko ja mam ten problem?
report
Może to powinienem zrobić inaczej ( przepraszam brak doświadczenia) link prowadzi do pocztówki na moim profilu - tam skan recenzji (skalę można powiększyć wklejając na chwile w swój komputer to JPG.)
report
Przepraszam, już wszystko wiadome. Zmylił mnie podany link.
report
Proszę i dziękuję za uwagę !!!!
report
oj, zauważone, kupione, przeczytane. brawo! i gratuluję. Drwalu, dziękuję, że i tu. :)
report
*że i tu: zauważone.
report
Nie wydaje mi się, by było co reklamować. Z powodzeniem jestem wstanie napisać coś przeciwnego, niż... ups, miałem milczeć. Tak, przeczytałem ową książeczkę, inaczej nie śmiałbym zabierać cennego miejsca.
report