Argo
20 february 2018 at 18:50

Szanowny Panie Jestem, zliczywszy pańskie publikacje nie oceniając ich jakości i poziomu, to dzieciak z podstawówki potrafi zliczyć stosunkową ilość wstawionych prac zarówno pańskich jak i moich, a wynik 1687 : 75 na pańską korzyść mówi sam za siebie. Więc czepianie się płodności i sugestia wyhamowania totalnie mija się z celem, a na brak cierpliwości polecam Nerwosol lub coś w tym stylu. Pozdrawiam serdecznie.

report

byłem...
20 february 2018 at 19:26

Wyjaśnię jeszcze raz. Chodzi mi o wstawianie prac jedna za drugą,czyli hurtem. Też popełniałem ten błąd, ale mądrzy użytkownicy mi pomogli. I nie zarzucam ci płodności tylko sugeruję nie wstawianie prac "ciurkiem" jedna za drugą. Tylko o to mi chodzi.

report

byłem...
20 february 2018 at 23:11

Jeszcze jedno wyjaśnienie,związane z ilością wstawionych prac. Udzielam się na stronie od 2011 roku,więc weź to też pod uwagę...

report

Belamonte/Senograsta
23 february 2018 at 09:59

nie do licha, nie można mieć pretensji że ktoś jest płodny, jakość tej płodności już podlega dyskusji ale od czego kursor i myszka by przewinąc sobie do innych autorów, od czego komentarz pod wierszem. ja u Argo odnajduje miłe nastroje

report

byłem...
23 february 2018 at 17:33

Wydaje mi się,że nikogo w tym wpisie nie uraziłem. Zwróciłem tylko uwagę na sposób przedstawiania swoich prac. Oczywiście regulamin forum nie został złamany i z mojej strony to tylko MOJA uwaga,która bardziej może pomóc niż zaszkodzić...Forum strony chyba po to jest,żebyśmy mogli wymieniać się uwagami.

report

Marian Banaszak
2 march 2019 at 12:03

właśnie, rada dla tych nazbyt płodnych powinna być przyhamuj albo zamieszczaj u siebie

report

Contact with us

Report this item

You have to be logged in to use this feature. please Register