Mój błąd. Niedawno musiałem postawić cały serwer na nowo i zapomniałem o jednym default parametrze, który ograniczał wielkość nagrywanego pliku do 2MB. Zwiększyłem właśnie tą liczbę na 12MB i obrazki tego typu powinny się już prześlizgnąć.
melduję, że problem mimo wszystko się powtarza i to bez względu na rozmiar pliku. Wprawdzie teraz nie trzeba już 10-u prób, by cokolwiek wstawić, wystarczą 2-3, ale mimo wszystko nie działa to jeszcze dobrze. Może jeszcze coś trzeba przejrzeć i przestawić?
Całe szczęście na forum mogę wstawiać bez problemu....:)
report
a gdzie piękne zdjęcia...
report
Mój błąd. Niedawno musiałem postawić cały serwer na nowo i zapomniałem o jednym default parametrze, który ograniczał wielkość nagrywanego pliku do 2MB. Zwiększyłem właśnie tą liczbę na 12MB i obrazki tego typu powinny się już prześlizgnąć.
report
melduję, że problem mimo wszystko się powtarza i to bez względu na rozmiar pliku. Wprawdzie teraz nie trzeba już 10-u prób, by cokolwiek wstawić, wystarczą 2-3, ale mimo wszystko nie działa to jeszcze dobrze. Może jeszcze coś trzeba przejrzeć i przestawić?
report
Nie chcę zakładać nowego forum więc piszę tutaj. Od dłuższego czasu nie dochodzą mi powiadomienia z trumla ma maila. I chciałabym wiedzieć, dlaczego?
report
kliknij: admin; kliknij: ustawienia; kliknij: prawa: sprawdź, czy masz zaznaczone powiadomienia na maila..
report
ja mam to zaznaczone od dawna, alt, nic nie zmieniałam, ale sprawdziłam i jest tak jak było
report
a czy masz wpisany aktualny adres mailowy..
report
tak, mam
report
to obawiam się, że snowden przejmuje Twoją korespondencje albo któryś z jego dawnych kolegów..
report
dziwne to trochę, bo niektóre powiadomienia mi przychodzą, a niektóre nie, np. komentarze pod wierszem, ostatnio przyszły dwa, a inne już nie
report
jaki snowden, alt!?
report
nie znasz edwarda snowdena ale on Ci zna; możesz go spotkać we wikipedii lub będąc przypadkiem w moskwie..
report