krzysztof bojko
11 january 2012 at 17:31

ja tam nie mam skrupułów. za poprzedniego nicka (Popsuty) wyciąłem ich ponad setkę :)

report

Kajus
11 january 2012 at 17:37

też wywalam... to normalne, jeden pasuje, drugi mniej .. są twoje i możesz robić z nimi co tylko zechcesz... tak uważam ... :)))

report

Szafranka
23 february 2012 at 16:13

Witam. A ja jako nowicjusz. Wysłalam swoja probke przed kilkoma dniami i nie wiem kiedy moge oczekiwac publikacji? Jak to bywa na tym Portalu? Pozdrawiam

report

Emma B.
23 february 2012 at 18:07

już nie pamiętam jak to było na początku, chyba normalnie się zalogowałam i dodałam wiersz w dziale poezja, wystarczyło nacisnąć dodaj wiersz i wpisać go do okienka z tytułem i poświadczeniem, że własny jest. Życzę powodzenia

report

Szafranka
24 february 2012 at 12:31

Emma:) Tak zrobiłam i juz kilka ładnych dni czekam...Chyba, że odrzucony:(

report

Emma B.
24 february 2012 at 12:34

a wszystko zrobiłaś jak trzeba, i dodaj pod spodem okienka tekstowego, a wiersz był cenzuralny?

report

Szafranka
25 february 2012 at 10:29

cenzuralny? :) Ja i ... Wszystko zrobione ok. Emma? Czy byłas kiedys w "Źródle" w Katowicach na spotkaniu z Dahlią ? Tata kojarzy Cię z tym wydarzeniem... Dzięki za próby pomocy. Będę czekać:)

report

Emma B.
25 february 2012 at 12:21

Szafranko miła, ja podejrzewam, że jest jakiś błąd techniczny w twoim umieszczaniu tutaj wiersza. Nie słyszałam o tym, żeby wiersz był cenzurowany przed umieszczeniem na platformie. Publikujesz i dopiero następuje weryfikacja. Czasem wiersze są bardzo dyskusyjne i są i tkwią. Z pewnością pewne tematy nie mogą być uwzględniane. Ja tutaj jestem tylko gościem. W Katowicach nie byłam, ponieważ jestem wielkim amatorem (nie w sensie łasowania), a w sensie amatorszczyzny i dopiero od niedawna mam czas na większą aktywność poetycką. Trumla sobie cenię, bo jest to szansa na skonfrontowanie własnej twórczości z twórczością innych osób. Spróbuj jeszcze raz się zalogować i na przykład umieścić jakieś zdjęcie, które uznasz za interesujące, tylko dbaj aby nie było zbyt duże - np 800x600 pikseli. Wtedy zobaczysz czy twoje konto dobrze działa

report

Szafranka
29 february 2012 at 07:51

Witaj Emma:) Chyba jednak odejdę z tego zachwalanego mi portalu. Jeden wiersz " czysty" i nie został opublikowany. Trudno. Może jeszcze kiedyś, gdzieś sie spotkamy. Pa!

report

Emma B.
29 february 2012 at 08:10

Szafranko! Ja ciągle myślę, że to jest jakiś błąd techniczny. Tu nie spotkałam się z cenzurą. Wszystkie wiersze, które przesłałam do portalu zostały opublikowane natychmiast, bo taki jest mechanizm działania portalu. Czy przesłałaś go drugi raz, tak jak ci proponowałam?

report

Emma B.
29 february 2012 at 08:12

i jeszcze jedno - możesz napisać z zapytaniem do administratora, do pana Rafała Muszera. Ja tu jestem tylko gościem. Pozdrawiam i nie zniechęcaj się. Z chęcią poczytam Twoje wiersze.

report

issa
29 february 2012 at 08:49

Ani razu nie miałam trudności z dodaniem tekstu na Trumlu. Ani nikt ze znajomych ich nie miał. Przecież tu działa automatyczna ścieżka/funkcja publikacji, bez kontroli admina. A jeśli "czysty" = "brak wulgaryzmów", to wprawdzie cenzuruje się je tutaj, ale w komentarzach, nigdzie indziej, więc mógłby być i "nieczysty". Zatem, administracja i portal nie mają zapewne nic wspólnego z "odrzucaniem tekstu". Najprawdopodobniej decyduje o nim błąd, który robisz sama, kiedy omijasz może jakiś konieczny warunek dodania. Lub techniczna usterka, którą łatwo byłoby usunąć, gdyby obsługę zawiadomiono listem o trudności. Nie mam pojęcia, czemu warto robić z tego aż wątek na forum. Dobrego.

report

Szafranka
29 february 2012 at 11:23

Serdecznie Wam Dziękuję za wsparcie:) Szukałam powodu i! chyba jest! Nie zaznaczyłam "publikuj :( a tylko "dodaj". Czekam na efekt:) Issa, miałas rację z wątkiem, sorry:)

report

Emma B.
29 february 2012 at 12:19

a jednak wątek się przydał bo zostałaś poinformowana. Cieszę się, że znalazłaś przyczynę. Czekam na efekt

report

Szafranka
29 february 2012 at 13:24

:)

report

..
21 june 2012 at 21:23

dobrze takie cos zostawiac dla przypomnienia ;)

report

Contact with us

Report this item

You have to be logged in to use this feature. please Register