13 grudnia 2016
Szanowny Absyncie...
Albo nie tak mnie zrozumiałeś,lub nie zrozumiałeś. Oczywiście,że zgodnie z regulaminem forum,masz prawo blokować kogo chcesz,likwidować swoje prace i znów wstawiać nowe (chyba),czyli inne.Porównując do sceny politycznej,też się pomyliłeś.To Ty ,jak obecny rząd, jednemu pozwalasz a drugiemu nie. Tzn. myślę,że obecny rząd tak by chciał...Dzielisz użytkowników forum na lepszych (och,ach) i gorszych(kciuk w dół).
Jesteś człowiekiem, nie pozbawionym talentów i umiejętności. Mimo to,jak i my,jesteś amatorem i warto czasem przyjąć uwagi innych.Nawet, jeśli jest to tylko kciuk w dół. Na "dzisiąt" lub "set" Twoich prac,które tu były, zrobiłem tak raz. Nie będę tego teraz tłumaczył. Gdyby ktoś tak ocenił .którąś z moich prac,pierwszą myślą byłoby pytanie dlaczego ? Chętnie wysłucham uwag i krytyki,oczywiście bez chamstwa. Chamstwo (internetowe) nauczyłem się zbywać obojętnie,bo jest to na nie jedyny sposób.
Kiedyś wypowiedziałem się negatywnie,o temacie pracy pana Gajowniczka,i za godzinę byłem zablokowany. Kto tak robi ?
Tak rozumiesz wolność ? Jeśli udostępniasz publicznie swoją twórczość,każdy ma prawo do oceny. Jak się ktoś tego boi,to ,jak już napisałem,"tłucze" do szuflady. Szanuję Cię i cenię to co robisz,więc nie traktuj tego co i jak piszę,jako atak. Jeśli będziesz miał ochotę porozmawiać,to mamy przecież pocztę. Jestem otwarty i pozdrawiam...
12 listopada 2024
0002.
12 listopada 2024
1211wiesiek
12 listopada 2024
w końcu jesteśYaro
12 listopada 2024
Przemijaniedoremi
12 listopada 2024
jestem optymistąsam53
11 listopada 2024
WiosnaYaro