pytanie jest precyzyjne Wirgiliuszu, niemniej przepraszam bo rzeczywiscie, ten wiersz napisalam kilka dni temu, ale opublikowalam go dopiero dzisiaj, wiec moze i jest widoczny, nie dopatrzylam tego . przypuszczam ze stad to nieporozumienie, niemniej i tak komentarz do Basi mi tu nie wszedl, stad frustracja
czasem jest tak, że gdy zbyt długo mam połączenie z Trumlem, bo coś tam innego też trzeba zdziałać, to on się rozłącza, pewnie jest gdzieś czas aktywności. Przedtem byłam mało czujna, teraz nauczyłam się zawsze kopiować tekst, który wpisuję do okienek edycyjnych i gdy wyskoczę z platformy to zawsze mogę go wkleić ponownie. Najpewniej CTRL V
nie wiem, ale różne rzeczy się dzieją w internecie, przyzwyczajając nas do ulotności impulsów elektrycznych
report
hmmm
report
niby odpisalam ci komentarz, co jest widoczne jeszcze po prawej, ale tu go nie widac? pytania sie mnoza
report
to pytanie w zasadzie kieruję do Wirgiliusza, a moze do informatyka
report
pytanie jest precyzyjne Wirgiliuszu, niemniej przepraszam bo rzeczywiscie, ten wiersz napisalam kilka dni temu, ale opublikowalam go dopiero dzisiaj, wiec moze i jest widoczny, nie dopatrzylam tego . przypuszczam ze stad to nieporozumienie, niemniej i tak komentarz do Basi mi tu nie wszedl, stad frustracja
report
I gdzie jest ten wiersz Krysiu? Mój dla Ciebie z okazji urodzin i imienin wst5awiłam - poszukaj :) Pozdrawiam
report
nie mam zadnego powiadomienia na poczcie o twoim komentarzu tu Danusiu:(
report
... jest za dobry i zakonspirowany :)))
report
ba! pewnie ze jest dobry, tylko zakonspirowal sie bo jest krociutki:)
report
czasem jest tak, że gdy zbyt długo mam połączenie z Trumlem, bo coś tam innego też trzeba zdziałać, to on się rozłącza, pewnie jest gdzieś czas aktywności. Przedtem byłam mało czujna, teraz nauczyłam się zawsze kopiować tekst, który wpisuję do okienek edycyjnych i gdy wyskoczę z platformy to zawsze mogę go wkleić ponownie. Najpewniej CTRL V
report
Najważniejsze Krysiu, że znalazłaś wiersz urodzinowo imieninowy. Jeszcze raz życzę Tobie wszystkiego, co najlepsze.
report