Emma B.
21 july 2013 at 17:24

nie wiem, ale różne rzeczy się dzieją w internecie, przyzwyczajając nas do ulotności impulsów elektrycznych

report

Szel
21 july 2013 at 17:26

hmmm

report

Szel
21 july 2013 at 17:27

niby odpisalam ci komentarz, co jest widoczne jeszcze po prawej, ale tu go nie widac? pytania sie mnoza

report

Szel
21 july 2013 at 17:33

to pytanie w zasadzie kieruję do Wirgiliusza, a moze do informatyka

report

Szel
21 july 2013 at 18:14

pytanie jest precyzyjne Wirgiliuszu, niemniej przepraszam bo rzeczywiscie, ten wiersz napisalam kilka dni temu, ale opublikowalam go dopiero dzisiaj, wiec moze i jest widoczny, nie dopatrzylam tego . przypuszczam ze stad to nieporozumienie, niemniej i tak komentarz do Basi mi tu nie wszedl, stad frustracja

report

Dany
24 july 2013 at 00:39

I gdzie jest ten wiersz Krysiu? Mój dla Ciebie z okazji urodzin i imienin wst5awiłam - poszukaj :) Pozdrawiam

report

Szel
25 july 2013 at 09:52

nie mam zadnego powiadomienia na poczcie o twoim komentarzu tu Danusiu:(

report

mua
24 july 2013 at 00:50

... jest za dobry i zakonspirowany :)))

report

Szel
25 july 2013 at 09:53

ba! pewnie ze jest dobry, tylko zakonspirowal sie bo jest krociutki:)

report

Emma B.
25 july 2013 at 11:17

czasem jest tak, że gdy zbyt długo mam połączenie z Trumlem, bo coś tam innego też trzeba zdziałać, to on się rozłącza, pewnie jest gdzieś czas aktywności. Przedtem byłam mało czujna, teraz nauczyłam się zawsze kopiować tekst, który wpisuję do okienek edycyjnych i gdy wyskoczę z platformy to zawsze mogę go wkleić ponownie. Najpewniej CTRL V

report

Dany
25 july 2013 at 12:01

Najważniejsze Krysiu, że znalazłaś wiersz urodzinowo imieninowy. Jeszcze raz życzę Tobie wszystkiego, co najlepsze.

report

Contact with us

Report this item

You have to be logged in to use this feature. please Register