cieszę się, z pewnością będziesz, a właściwie już jesteś - wspaniałą studentką. Ale zaglądaj tutaj, chociaż od czasu do czasu, bo brakuje Ciebie. Pozdrawiam!:)))
Ciebie, Ciebie. Kiedyś sporo pisałaś, więc kiedy długo milczysz, zawsze zastanawiam się, co się dzieje. Teraz przynajmniej będę wiedziała. Serdeczności.:)))
Witaj studentko! Miałaś pisać, nie dotrzymujesz słowa, ale rozumiem, nauka jest najważniejsza. Niech Ci się wiedzie Dziewczyno, powodzenia!
Nie zapominaj o pisaniu wierszy i... o nas. Ściskam serdecznie. :)
Ratienko, można powiedzieć, że ten post umarł śmiercią naturalną, ale go nie usunęłam, sama nie wiem, dlaczego. Za to przecież piszę, odwiedzam Was i w ogóle. :)
życzę przyjemnej nauki i gratuluję wyboru kierunku... pozdrawiam - cmok
zgłoś
dziękuę An, w końcu moja miłość do języka zwyciężyła :)
zgłoś
Moniko, taki brak czasu jest fantastyczny. :) Inaczej, gdy go nie ma przez zasiedzenie w pracy dwanaście godzin. Łap więc pasję, dopóki możesz. :)
zgłoś
Ineso, każdy ma własne spojrzenie na rzeczywistość. :))
zgłoś
zagladam
zgłoś
wiem Renatko i bardzo mi miło :))
zgłoś
cieszę się, z pewnością będziesz, a właściwie już jesteś - wspaniałą studentką. Ale zaglądaj tutaj, chociaż od czasu do czasu, bo brakuje Ciebie. Pozdrawiam!:)))
zgłoś
a to mnie Zuziu zaskoczyłaś - mnie tu brakuje? nie wierzę :) ale nie zmienia to faktu, że jest mi bardzo miło. dziękuję :)
zgłoś
Ciebie, Ciebie. Kiedyś sporo pisałaś, więc kiedy długo milczysz, zawsze zastanawiam się, co się dzieje. Teraz przynajmniej będę wiedziała. Serdeczności.:)))
zgłoś
Czasem długo milczę. bo mam problem z internetem. :) Jednak tym razem wiesz. :)
zgłoś
:)))
zgłoś
:)
zgłoś
no to będę cieniem :)
zgłoś
Darku, ale jakże to tak, hę? :))
zgłoś
Na razie przeczytaj kanon, Moniko:) z Trumla nic Ci nie ucieknie. Ps. URz?
zgłoś
Lauro, będę czytać, powoli :))) i nie, Uniwersytet w Siedlcach. :)))
zgłoś
Witaj studentko! Miałaś pisać, nie dotrzymujesz słowa, ale rozumiem, nauka jest najważniejsza. Niech Ci się wiedzie Dziewczyno, powodzenia! Nie zapominaj o pisaniu wierszy i... o nas. Ściskam serdecznie. :)
zgłoś
Ratienko, można powiedzieć, że ten post umarł śmiercią naturalną, ale go nie usunęłam, sama nie wiem, dlaczego. Za to przecież piszę, odwiedzam Was i w ogóle. :)
zgłoś
Zniknelas? Dobrze, ze Ciebie nie trzeba szukac :) Milego wszystkiego, Moni :)
zgłoś